AIR – 2017

AIR – 2017

AIR gaat in op de vergaande samenwerking/verweving van technologie en mens in de hedendaagse westerse samenleving. Hoe is het om te beïnvloeden en hoe is het om beïnvloed te worden? Hoe is het om afhankelijk te zijn? Ik vraag me af wie wie eigenlijk beïnvloedt en wat deze beïnvloeding voor gevolgen heeft op de omgeving en specifieker het dagelijkse menselijke leven.

AIR is een speelse en fysiek energieke voorstelling waarin het publiek wordt uitgenodigd om te proeven van de ervaringen en belevingen die Dio opdoet tijdens zijn avontuur met zijn technologische danspartner. Acrobatiek en flips worden afgewisseld met vloerwerk, rust, speelse connecties tussen mens en technologie.

AIR is met name gericht op de groepen in de samenleving waarbij de technologie een standaard is geworden in het dagelijks leven. Specifiek zijn dit jongeren, studenten en volwassenen die dagelijks gebruik maken van smartphone, i-pods, computers, tablets en internet.

 

Choreograaf: Jort Faber

Drone programmering: Isay Konter

Danser: Dio Semeral

Jaar: 2017