Scrum – Cardiac Output 2018

Scrum – Cardiac Output 2018

CARDIAC OUTPUT 2021 Schouwburg Amstelveen

SCRUM
Eenheid, Power en Creativiteit. Stichting Cardiac output presenteert namens het collectief de power voorstelling SCRUM. Onder de choreografische en dansante leiding van Jort Faber, Lotte Giezen en Merel Schrama heeft het collectief in 2 maanden naar de voorstelling toegewerkt. Wie zij wij? Wat is de kracht van een groep? Wat kan ik individueel? SCRUM beantwoord deze vragen in een verhalende voorstelling waarin humor, strijd, ontroering, beïnvloeding en esthetica samen komen. Kunt u de kracht aan?
Over stichting Cardiac output
Stichting Cardiac Output is opgericht op 25 november 2016, en is een culturele ANBI. De stichting heeft tot doel mensen met een verstandelijke beperking creatief en artistiek begeleiden en door middel van dans in beweging te brengen om hun lichamelijke en psychosociale vaardigheden te versterken en/of te vergroten. 
 

De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door: creatieve talenten ontwikkelen door interactie en inclusie tussen mensen met een professionele dans en/of theater opleiding en verstandelijk beperkten Het werken naar volwaardige theater producties waarbij beide groepen gelijkwaardig acteren, en, hierbij streven naar een nationaal en landelijk acceptabel niveau voor een breed publiek.

Website: Cardiac Output