Afgestudeerd Docent Dans

Afgestudeerd Docent Dans

Met trots kan ik zeggen dat ik in juni 2017 ben afgestudeerd als ‘Docent Dans’ op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten! Vanaf nu kan ik mezelf officieel profesioneel kunstenaar noemen en de sprong wagen in de diepe kunst zee. Ik ben erg benieuwd welke ervaringen ik op zal doen.

Graag wil ik de organisaties ICK Amsterdam, ROC opleiding PACT, Schouwburg en Congrescentrum Het Park, Cardiac Output, Cinedans en DOX bedanken voor de mogelijkheden in mijn afstudeerjaar. Daarnaast natuurlijk de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten die in mij kwaliteiten en mogelijkheden hebben gezien en mij hebben ondersteund en bijgestaan om deze te ontwikkelen.

Als laatste gefeliciteerd klasgenoten, we did it! Gefeliciteerd Emily van Diemen, Enero Moestalam, Eva Croes, Eva te Loo, Irina Hüfner, Jaloe Tielens, Merel Franx, Nina Stoter, Rochelle Willemsen, Susanne Planellas en Soo Mee Beyers. Ik wens jullie het beste, laten we de kunstwereld rocken!