New Performance in Progress: FaceMe

New Performance in Progress: FaceMe

Mijn facebook profiel en ik leiden twee verschillende levens. Hoe hard ik het ook probeer, beide levenskomen niet samen. Misschien is dat maar goed ook.

Met torts kan mijn nieuwe work in progress aankondigen: FaceMe. FaceMe is een dans en educatie voorstelling in, over en met social media. FaceMe volgt zeven internationale jongeren die zichzelf een weg proberen te banen door de leuke, inspirerende, absurde, bedrieglijke en ontvreemdende wereld van de hedendaagse social media om uw Like te veroveren. Gedreven door hun eigen obsessies proberen zij door middel van selfies, video’s en vlogs hun eigen plek te veroveren in de interactieve sociale wereld.

Voor meer over FaceMe: check de FaceMe Facebook hier. Voor meer informatie over facebook en het crowdfunding traject wat eraan verbonden is, check de website voor de kunst (Nederlands) of ga naar de FaceMe pagina op jortfaber.com voor de engelse variant. Volg ons, like ons en sponsor ons op facebook!