AIR collaboration with Beyond Dots – Dance × Calligraphy

AIR collaboration with Beyond Dots – Dance × Calligraphy

Op 2 maart 2018 was AIR weer te zien. Deze keer in samenwerking het collectief Forge (www.forgecollective.net) en in het centrum voor beeldende kunst Amsterdam. Tijdens deze ontmoeting werd er samen gewerkt aan twee stukken, AIR en Living Poetry. AIR maakte weer een goede indruk op het publiek en werd met veel positieve reacties onthaald. Living Poetry was een instant composition geleid door Jort Faber waar het gehele publiek werd uitgenodigd om deel te nemen aan het creëren van fysieke poëzie tussen het prachtige werk van het centrum van beeldende kunst Amsterdam. Ik wil Marloes van Houten van Forge bedanken voor de fijne samenwerking en uitnodiging. Daarnaast nog een bedankje aan Michiel Goudswaard voor de prachtige foto’s.

 

One Reply to “AIR collaboration with Beyond Dots – Dance × Calligraphy”

  1. That is the right weblog for anyone who needs to search out out about this topic. You understand a lot its almost hard to argue with you (not that I really would need…HaHa). You positively put a new spin on a subject thats been written about for years. Nice stuff, just nice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *