AIR komt naar Hoorn

AIR komt naar Hoorn

Op 27 Januari 2018 zal ik tijdens het Nationale Theaterweekend mijn productie AIR vertonen in Schouwburg en Congrescentrum Het Park in Hoorn. Op uitnodiging als jonge choreograaf zal ik een verkorte versie van AIR vier maal laten zien. Aangezien het voor het Nationale Theaterweekend is, is dit nog voor iedereen toegankelijk en gratis ook! Om 13.30 uur, 14.17 uur, 15.17 uur, 16.17 uur zal AIR te zien zijn in de foyer van de schouwburg. Voor een voorproefje van AIR kijk dan hier. Meer informatie over het theaterweekend bij Schouwburg en congres centrum Het Park is te vinden op: Het Park.

4 Replies to “AIR komt naar Hoorn”

  1. Pingback: writeaessay
  2. Pingback: writeessay
  3. Another person in essence make considerably discussions I would personally talk about video youtube terbaru. This is the very first time We frequented your internet page and therefore much? My spouse and i impressed with the investigation you made to create this unique write-up remarkable. Wonderful task!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *