West Side Stories Coming Up

West Side Stories Coming Up

Op 13 november 2017 sta ik als performer op het podium voor stichting Cardiac Output. Deze nieuwe voorstelling van Cardiac Ourput gaat in op het leven in de stad en alle facetten die daarbij komen kijken. Gebaseerd op de verhalen van de spelers en onder de leiding van Choreograaf van Nina Funk gaat de voorstelling op 13 november in premiere in het Amstelveen Theater. Kaarten zijn hier te verkrijgen. Meer informatie en de teaser vind u op op mijn pagina West Side Stories – Cardiac Output.

One Reply to “West Side Stories Coming Up”

  1. Thanks for any other magnificent article. The place else may anybody get that kind of info in such an ideal way of writing? I have a presentation subsequent week, and I am on the look for such info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *